RSS

Finn formen med Friskliv utvider til flere bydeler

Frisklivssentralen er tildelt midler fra Vestland fylkeskommune og utvider treningstilbudet til bergenserne. Finn formen med Friskliv kommer til Åsane og Fyllingsdalen.

Jobber med å klargjøre boliger til brannofrene fra Lonemarka

24 personer ble husløse og mistet alt de eide i brannen på Lonemarka. Kommunen jobber nå intenst med å klargjøre boliger og nødvendig utstyr til brannofrene, med god hjelp fra private og frivillige.

Voltersvik blir ny smittevernoverlege

Marit Voltersvik har takket ja til å bli ny smittevernoverlege i Bergen kommune.

Hjelper flyktninger til bedre psykisk helse

Senter for Migrasjonshelse skolerer nå ufaglærte miljøarbeidere med flerkulturell bakgrunn i en metodikk som skal hjelpe flyktninger til bedre psykisk helse.

Skravlet mot ensomhet på Fløyen

Lørdag 3. juli var gode krefter samlet på Skravletreff på Fløyen med et felles mål; å skape et varmere og mer inkluderende samfunn med mindre ensomhet.

La ned grunnsteinen for Åsaheimen

Torsdag 24. juni ble grunnsteinen lagt ned for det nye sykehjemmet i Åsane, som skal reises på kollen bak Midtbygda sykehjem.

Nytt nettkurs om demens for pårørende

Kompetansesenter for demens har utviklet gratis E-læringskurs om demens for pårørende. Kurset tar cirka 120 minutter å gjennomføre.

Få råd og hjelp på Lavterskel kveld

Lavterskel kveld er et nytt samtaletilbud fra Barne- og familietjenesten til barn, ungdom, gravide og familier i Bergen kommune med behov for hjelp, råd eller veiledning på ettermiddager og kveldstid.

Sjekk når fastlegen din har ferie

Er fastlegen din på ferie, vil andre leger på legekontoret vikariere i dennes fravær. Se oversikten over når fastlegekontorene i Bergen er åpne i sommer.

Pandemiens ansikter

I mer enn ett år har et stort antall ansatte i Bergen kommune vært i sving med å håndtere korona. Møt noen av menneskene bak pandemien.