Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Bjørndalstjørnet, Kokevarsel - føre var - 24. september.

Viktig melding fra Bergen kommune: pga. trykkfall på nettet kan ha påvirket vannkvaliteten i området Bjørndalstjørnet.

Bjørndalstjørnet, vann- og veistenging 24. september

På grunn av arbeid på hovedvannledningen blir vannet stengt til noen adresser i Bjørndalstjørnet fredag 24. september fra kl. 09:00. Veien vil bli stengt ved Bjørndalstjørnet 27 fra kl. 08.00.

Nesveien, vannsperring mandag 27.september fra kl.09:00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Nesveien mandag 27.september fra kl.09:00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av ettermiddagen.

AVSLUTTET - Smøråslia, vannsperring fredag 24. september fra kl. 08:30

På grunn av arbeid på hovedvannledningen har vannet vært stengt i området Smøråslia i dag 24. september. Arbeidet er nå ferdig, og alle skal ha fått vannet tilbake.

Nøstegaten, rengjøring av vannledninger 21. til 24. september

Vannledninger i området rundt Nøstegaten skal rengjøres fra tirsdag 21. til og med fredag 24. september. Rengjøringen skal utføres fra klokken 07:00 til klokken 15:00 alle dager.

Helmers vei, vannsperring mandag 27. september fra kl 08:00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Helmers vei 27. september fra kl. 08:00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av dagen.

Gravdalsrinden, vannsperring mandag 27. september fra kl 08:00.

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Gravdalsrinden 27. september fra kl. 08:00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av dagen.

Fornying av avløpsledninger

Vi skal fornye avløpsrør, og for å unngå å grave opp gaten, støper vi nye plastrør inn i eksisterende avløpsrør. For å herde de nye rørene brukes vanndamp.

Kjære Arnabu, spar på vannet!

Det har vært brudd på tilførselsledning til Stølsvegen rentvannsbasseng. Vi har begrenset påfyllingskapasitet, så det er viktig å holde vannforbruket så lavt som mulig fremover.

Vi rengjør ledningsnettet for best mulig drikkevannskvalitet

Omfattende spyleplaner sørger for at vannledningsnettet i Bergen blir spylt og rengjort systematisk. Dette for at kvaliteten på drikkevannet skal være så god som mulig.